اجتماعیاخبار

ایران اینترنشنال آمنه سادات ذبیح پور را بازجو اطلاعات سپاه خواند

به گزارش نخیلات به نقل از ماهستیم؛ بخش خبری بیست و سی که هر روز از شبکه دو سیما پخش می شود به دلیل پوشش متفاوت اخبار داخلی و ورود به مسائل سیاسی بیشتر از سایر بخش های خبری مورد پسند مخاطبان قرار گرفته است. حاشیه های پزشکی، ورزشی، سیاسی از جمله موضوعاتی است که در بیست و سی به آن پرداخته می شود.

 

با توجه به پوشش اخبار رسانه های بیگانه و افشاگری درباره عناصر معاند چندان دور از انتظار نیست که اپوزسیون و رسانه های وابسته به نظام سلطه علیه این بخش خبری وارد عمل شده و به سم پاشی علیه ان بپردازند. در همین باره می توان به تلویزیون ایران اینترنشنال اشاره کرد، این به اصطلاح رسانه خبری پس از طرح اتهام بازجویی و فعالیت های اطلاعاتی علیه علی رضوانی [۱] حالا یکی دیگر از خبرنگاران بخش خبری بیست و سی را مورد اتهام مشابه قرار داده است.

 

تلویزیون ایران اینترنشنال در گزارشی جداگانه که به تازگی منتشر شده خانم «آمنه سادات ذبیح پور» را کارمند اداره اطلاعات سپاه پاسداران و بازجوی مجرمان امنیتی_سیاسی معرفی می کند! بهانه دست نشاندگان آل سعود در ایراد اتهام علیه خبرنگار و گزارشگر صدا و سیما پخش مستند «طراحی سوخته» و «واقعیت ماجرا» است.

 

تلویزیون ایران اینترنشنال با استناد به اظهارات «سپیده قلیان» از مجرمان امنیتی_سیاسی می نویسد: «افشای نقش ذبیح‌پور در بازجویی‌های زندانیان سیاسی و تحمیل متن‌های آماده به آنها برای اعتراف‌ اجباری در حالی است که حدود یک‌ ماه پیش نیز در یک مورد دیگر خانواده کاووس سیدامامی [۲]، فعال محیط زیستی، از نقش علی رضوانی دیگر گزارشگر صداوسیما در بازجویی‌های امنیتی خبر داده بود».

 

سپیده قلیان از مجرمان پرونده معروف به کارگران هفت تپه است که پس از دستگیری توسط عوامل انتظامی به جرم نشر اکاذیب، تشویش اذهان عمومی، اخلال در نظم، تبلیغ علیه نظام و عضویت در گروه های معاند محاکمه می شود. سپیده قلیان ابتدا به ۱۸ سال و سپس در دادگاه تجدید نظر به ۵ سال حبس محکوم می شود. سپیده قلیان در توجیه اقدام برای اغتشاش و ناآرامی اظهار داشته است که بواسطه اینکه پدرش یک کارگر است این حق را به خود می دهد که برای احقاق حقوق کارگران به میدان بیاید.

 

همچنان که گفته شد گزارش ایران اینترنشنال بر اساس اظهارات سپیده قلیان تهیه و منتشر شده است، سپیده قلیان درباره «آمنه سادات ذبیح پور» می نویسد: « در مراحل تولید طراحی سوخته، خانم آمنه‌سادات ذبیح‌پور ‌در اتاق بازجویی حضور داشت تا پس از ساعت‌ها شکنجه‌ جسمی و روحی! متنی را که از قبل آماده کرده بود برای خواندن در مقابل دوربین در اختیار ما قرار دهد».

 

سپیده قلیان در ادامه می افزاید: « برای طرح شکایت علیه آمنه سادات ذبیح پور به دلیل نقش آفرینی در بازجویی ها درخواست کمک از مشاوران حقوقی دارم».

 

اقدام مشترک عناصر خودفروخته و رسانه های معاند در ایراد اتهام علیه «علی رضوانی و آمنه سادات ذبیح پور» در حالی صورت می پذیرد که طی چند سال گذشته افشاگری های متعددی علیه این جماعت صورت گرفته است. ماجرای دختر آبی، طراحی سوخته، واقعیت ماجرا، ایستگاه پایانی دروغ، مظنون همیشگی و …. از جمله گزارش های موفق بخش خبری بیست و سی است که درباره اقدام دشمنانه ضدانقلاب و رسانه های معاند پخش شده است.

 

نکته قابل تامل اینکه گزارش های خبری بیست و سی بر اساس مدارک و مستنداتی است که سازمان های اطلاعاتی از جمله سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات در اختیار معاونت سیاسی صدا و سیما قرار داده اند.

 

علاوه بر ایران اینترنشنال، دویچه وله و برخی از چهره های معاند با توجه به جو پیش آمده علیه بخش خبری بیست و سی، مطالبی منتشر کردند؛ در این باره می توان به مسیح علینژاد اشاره کرد. او درباره علی رضوانی به تلویزیون ایران اینترنشنال گفته است: « … علی رضوانی بازجو و همکار نهاد‌های امنیتی ‌است. در آن برهه زمانی علی رضوانی سراغ مادرم رفت تا از او در یک گزارش تلویزیونی اعتراف بگیرد!»./تمام

 

 

[۱] علاوه بر ایران اینترنشنال رسانه دولتی آلمان یعنی دویچه وله نیز در گزارش جداگانه علی رضوانی را متهم به بازجویی و فعالیت های اطلاعاتی می کند! دویچه وله برای توجیه اتهام خود علیه خبرنگار صدا و سیما می نویسد: « … علی رضوانی که فعالیت حرفه‌ای خود را از باشگاه خبرنگاران شروع کرد، با خبر‌هایی درباره نیروی انتظامی راه را برای ورود به سازمان های اطلاعاتی باز کرد».

 

[۲] رامین سیدامامی، پس از پخش یک برنامه با عنوان «مظنون همیشگی» از سوی صداوسیما درباره فعالان محیط زیستی زندانی به ایران اینترنشنال گفت «مریم ممبینی»،‌ مادرش در زمان پخش برنامه «علی رضوانی» گزارشگر آن را شناسایی کرده که بازجوی او از سوی سازمان اطلاعات سپاه پاسداران بوده است!

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا