جمال شیبه اظهار کرد: در راستای کاهش فقر و توانمندسازی نیازمندان در استان خوزستان، همکاری مشترکی میان کمیته امداد خمینی (ره) خوزستان و شهرداری اهواز و اداره کل فنی و حرفهای استان صورت گرفت.
شیبه افزود: ایجاد و راهاندازی ۵۰ واحد کوچک بازیافت زبالههای خشک در شهر اهواز یکی از بندهای این تفاهمنامه است که تاکنون ۱۲ دستگاه با مبلغ تسهیلات ۶۰۰ میلیون ریالی جانمایی و نصب شده و فعالیت خود را آغاز کردهاند.
بنا به گفته مدیرکل کمیته امداد خمینی (ره) استان خوزستان، در صورت توافق سه طرف و توجیه اقتصادی، تعداد دستگاهها قابل افزایش است.
وی، در ادامه اهداف این تفاهمنامه را برشمرد و گفت: کوشش در راستای بهبود شاخص عدالت اجتماعی، تلاش در راستای ایجاد و توسعه اشتغال پایدار به عنوان مهمترین راهکار توانمندسازی خانوارهای نیازمند، تلاش برای ایجاد محیط سالم شهری و کمک به حفظ محیط زیست و توسعه اشتغالهای مولد به منظور افزایش درآمد و تقویت بنیه مالی نیازمندان از طریق ایجاد اشتغال از مهمترین اهداف این تفاهمنامه است.
شیبه با بیان اینکه بر اساس این تفاهمنامه همه تعهدهای مشترکی را دارند، خبر داد: کمیتهای متشکل از نمایندگان شهرداری اهواز (مدیریت پسماند) و اداره کل کمیته امداد خوزستان (معاون اشتغال و خودکفایی) و معاون آموزشی سازمان فنی و حرفهای استان نظارت بر روند اجرای تفاهمنامه را بر عهده خواهند داشت.
وی توضیح داد: در این راستا شهرداری اهواز با همکاری در جانمایی مکانهای مناسب برای استقرار دستگاههای بازیافت زباله، صدور مجوز فعالیت و تخصیص مکان مناسب برای استقرار دستگاه بازیافت زباله در سطح اهواز را انجام داده است.
مدیرکل کمیته امداد خمینی (ره) استان خوزستان افزود: همچنین در خصوص ساماندهی مراکز انبارهای ضایعات فاقد مجوز جمعآوری زبالههای خشک، ایجاد هماهنگی با دستگاههای بخش تخصصی، واگذاری امتیاز تبلیغات و اختصاص کل درآمد حاصل از آن به مددجویان نیز از دیگر خدمات شهرداری اهواز است.
شیبه تأکید کرد: کمیته امداد نیز باید در راستای شناسایی متقاضیان مستعد و دارای توان جسمی و روحی کافی برای انجام فعالیت، تأمین سرمایه خرید تجهیزات و دستگاههای بازیافت زباله از محل تسهیلات قرضالحسنه اشتغال، همکاری و ارائه آموزشهای مهارتی مورد نیاز را با هماهنگی سازمان فنی حرفهای و شهرداری به متقاضیان انجام دهد.