اجتماعیاخبار

عملیات اجرایی شبکه توزیع آب منطقه محروم سرسرباز دزفول آغاز شد

عملیات اجرایی شبکه توزیع آب و انشعابات خانگی منطقه کمتربرخوردار سرسرباز سیاه منصور دزفول طی آیینی با حضور نماینده مردم دزفول و معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آبفا خوزستان آغاز شد.

معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آبفا خوزستان شنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی شبکه توزیع آب و انشعابات خانگی منطقه سرسرباز سیاه منصور دزفول گفت: امروز با پیگیری‌های نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی مطالبه چند ساله مردم این منطقه محقق و عملیات اجرایی شبکه توزیع آب منطقه سرسرباز جهت تامین آب آشامیدنی برای ساکنان آن آغاز شد.

افشین محمدی افزود: این طرح از ماه‌های گذشته پیگیری، اقدامات اداری آن انجام و پس از مناقصه و تعیین پیمانکار، تجهیز کارگاه شد.

وی ادامه داد: این طرح در ۱۱ کیلومتر شبکه توزیع تعریف شده که با اجرای آن ۱۰۰ خانوار از انشعاب و نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهره‌مند می‌شوند.

معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آبفا خوزستان اظهارداشت: هزینه برای تکمیل این طرح ۱۰۰ میلیارد ریال برآورد شده که پیش‌بینی می‌شود طی برنامه‌ریزی انجام شده طی ۱۰ ماه تکمیل شود.

سید احمد آوایی نماینده مردم دزفول در مجلس نیز گفت: منطقه سرسرباز از مناطق محروم دزفول نیازمند توجه بیشتر در راستای خدمات‌رسانی به ساکنان آن است.

وی افزود: خوشبختانه با مساعدت مجموعه آب و فاضلاب خوزستان و تلاش های آبفا دزفول به سرعت ساز و کارهای لازم برای عملیات اجرایی آن آغاز شد.

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در راستای اجرای این طرح باید موانع برداشته و در این راستا هر اقدامی لازم است انجام شود تا طرح به سرعت تکمیل و ساکنان این منطقه از این نعمت برخوردار شوند.

مدیر آبفا منطقه دزفول نیز در این آیین خدمات رسانی به مردم مناطق محروم را از اولویت‌های آبفا دانست و گفت: از همان ابتدا حل مشکل مردم منطقه سرسرباز در دستور کار قرار داشته است.

مصطفی اسماعیل‌سالم اظهار امیدواری کرد با تامین و تزریق اعتبار، این طرح در کمترین زمان ممکن تکمیل و منطقه سرسرباز از آب آشامیدنی بهداشتی بهره‌مند شوند.

کارگاه تخصصی تعمیر پمپ شهید جودکی آبفا دزفول افتتاح شد

اسماعیل سالم همچنین در آیین افتتاح کارگاه تخصصی تعمیر پمپ شهید سعید جودکی در تصفیه خانه فاضلاب دزفول گفت: این کارگاه به منظور صرفه‌جویی در هزینه‌ها و به منظور تعمیر پمپ‌های لجن‌کش، پمپ کف کش و الکتروپمپ‌های تامین آب با استفاده از توان داخلی نیروهای آبفا در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: با راه اندازی این کارگاه به طور میانگین برای تعمیر هر پمپ مبلغی بالغ بر ۴۰ میلیون ریال صرفه‌جویی می‌شود و با هزینه کمتر و به وسیله نیروهای متخصص آبفا در کمترین زمان ممکن نسبت به تعمیر پمپ‌های ضروری اقدام می‌شود که علاوه بر صرفه‌جویی در هزینه در جلوگیری از قطع خدمات رسانی به شهروندان نیز نتایح مثبتی دارد.

مدیر آبفا دزفول اعتبار تجهیز و راه اندازی این کارگاه را یک میلیارد ریال برشمرد و گفت: این کارگاه در زمینی به مساحت ۱۵۰ متر مربع بنا شده و به یاد شهید راه خدمت آبفا مرحوم سعید جودکی زاده از پرسنل فنی این اداره به نام وی نامگذاری شد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا