اخبار

شیخ عشایر عبدالخان خوزستان: رسانه‌های معاند سعی در تحریک قومیت‌ها دارند

بزرگ خاندان بنی‌لام گفت: در آشوب های اخیر رسانه‌های معاند سعی در القای نارضایتی اقوام از دولت و نظام را داشتند اما همه دیدند که اقوام عرب و بختیاری و دیگر قومیت‌ها چگونه پای نظام آمدند و تحرکات اخیر را محکوم کردند.

به گزارش نخیلات، شیخ فارس عبدالخانی بزرگ خاندان بنی‌لام (عشایر عبدالخان) در خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، با تاکید بر وحدت اقوام ایرانی و محکوم کردن آشوب های اخیر، اظهار کرد: در شرایط کنونی انتظار می‌رود مردم استان و کشور ضمن حفظ آرامش و خونسردی خود، آگاهی‌شان را نسبت به توطئه‌ دشمنان ایران و رسانه‌های معاند بالا ببرند.

وی با بیان اینکه تبلیغات گسترده رسانه‌های خارج از کشور برخی از جوانان ما را فریب داد و سبب شد این اتفاقات اخیر رخ دهد، افزود: رسانه‌ها، شبکه‌های اجتماعی، بزرگان،  انجمن‌ها و نهادهای فرهنگی باید در بالا بردن هوشیاری مردم نسبت به توطئه‌های دشمن وارد میدان شوند.

این بزرگ خاندان بنی‌لام با اشاره به همراهی برخی سلبریتی‌ها با اغتشاشات، گفت: در این شرایط و با توجه به فتنه‌هایی که برخی افراد به آن دامن زدند نیازمند اصلاحاتی در حوزه  مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی هستیم.

عبدالخانی با بیان اینکه نباید فراموش کرد عملکرد برخی از مسئوولان نیز این بهانه را دست دشمنان داد، عنوان کرد: حضور پر شور مردم در راهپیمایی چند روز گذشته فرصت سوءاستفاده را از دشمنان ایران گرفت و آن‌ها را ناکام کرد.

وی بیان کرد: ایران بزرگ و اسلامی متشکل از اقوام مختلف بوده و این اقوام بدون هیچ مشکلی کنار هم زندگی کرده و کشور قوی را رقم زدند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا