
هومن سپهوند روز شنبه بیان کرد: برنج شوش یکی از راهبردی ترین محصولات کشاورزی این شهرستان است که به دلیل کیفیت بالا و همچنین طعم و عطری ذائقه پسند از باکیفیت ترین برنجهای تولیدی کشور است.
وی ادامه داد: خرید ۷۴۰ تن برنج از کشاورزان شهرستان گام مهمی در تقویت بنیه اقتصادی شبکه تولید و تامین امنیت غذایی دارد.
رییس تعاون روستایی شوش بیان کرد: خرید محصولات کشاورزی در تثبیت قیمتها و رضایتمندی شالیکاران تاثیر بسزایی خواهد داشت.
وی با اشاره به توزیع انواع نهادههای کشاورزی برای کشت پاییزه در شهرستانهای شوش و کرخه گفت: ۷۵ تن بذر کلزا، ۲ هزار تن بذر گندم، چهار هزار و ۲۰۰ تن کود میان کشاورزان این ۲ شهرستان توزیع شد.
سپهوند شهرستانهای شوش و کرخه را از مهمترین قطبهای کشاورزی خوزستان دانست و افزود: تامین و توزیع ۷۵ تن بذر کلزا، کشت بیش از ۱۲ هزار هکتار کلزا و همچنین توزیع ۲ هزار تن بذر گندم با اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریال از جمله اقدامهای شاخص در این زمینه است.
وی ادامه داد: چهار هزار و ۲۰۰ تن کود از ابتدای امسال تاکنون خریداری شده و در حال توزیع میان کشاورزان شوش است که این آمار تا پایان سال جاری به ۶ هزار تن افزایش می یابد.
ایرنا