باوی ساجد روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بنا بر تشخیص دبیر جشنواره البوابه به عنوان نماینده این جشنواره در ایران و عضو هیات گزینش و انتخاب فیلم انتخاب شدم.
وی با اشاره به تاثیر اینانتخاب افزود: جشنواره البوابه الجزایر یک جشنواره بین المللی است و همانند دیگر جشنواره های بین المللی به ویژه برای فیلمسازان جوان اثرگذار است.
وی با بیان این که امکان ارسال اثر به برخی جشنوارههای خارجی گاها برای فیلمسازان جوان به سهولت میسر نیست، توضیح داد: یکی از زمینههای دیده شدن اثر فیلمسازان در جشنوارههای خارجی از طریق آشنایی با سایر فیلمسازان و روسای جشنوارههای بین المللی فراهم میشود، و از این نظر جشنواره البوابه میتواند دریچهای به روی حضور گسترده فیلم سازان جوان باشد.
به گزارش ایرنا حبیب باویساجد عضو انجمن صنفی کارگردانان مستند خانه سینمای ایران و عضو شبکه مستندسازی اروپا (edn) است که تاکنون فیلمهای متعددی را کارگردانی کرده است و جوایز گوناگونی از فستیوالهای داخلی و خارجی دریافت کرده است.
جدیدترین فیلم باوی ساجد، فیلم بلند داستانی سینمایی “سامی” است که نخستین فیلم عربی خوزستانی تاریخ سینمای ایران به شمار می آید.
باوی ساجد پیش از این کارگاههای آموزشی سینمایی در کشورهای عربی داشته است و سلسله کارگاههای آموزشی این فیلمساز مدتی است بهصورت تور و آنلاین در چندین کشور عربی و آفریقایی آغاز شده است.
او همچنین تجربه داوری در دیگر جشنوارهها از جمله جشنواره بین المللی “مسقط” عمان را داشته و در حاشیه جشنواره فیلم کوتاه البوابة الجزایر نیز کارگاه آموزش فیلمنامهنویسی برگزار کرده است.
جشنواره بین المللی فیلم کوتاه البوابة در کشور الجزایر برگزار میشود، در کنار دیگر اعضای انتخاب و داوری از کشور مراکش، فرانسه، سودان، تونس، عراق، الجزایر و مصر، حبیب باوی ساجد را به عنوان تنها نماینده سینمای ایران در این رویداد مهم سینمایی آفریقای عربی برگزیده است.
جشنواره فیلم کوتاه البوابه با آغاز شیوع بیماری کرونا، به منظور حفظ و ایجاد فضای مناسب فیلمسازی برای جوانان، پایان هر ماه به صورت آنلاین برگزار میشود و ماه آوریل سال ۲۰۲۱ منتخبی از فیلمهای جشنواره در شهر عنابه، شمال شرقی کشور الجزایر با حضور فیلمسازان و اعضای انتخاب و داوری به مدت ۱۰ روز برای عموم به نمایش در می آیند.
گفتنی است در ایام برگزاری این جشنواره کارگاههای آموزشی فیلمسازی برگزار میشود و از میان فیلمسازان جوان، پنج فیلم پنج دقیقه ای با مشاوره و راهنمایی اعضای هیات انتخاب و داوری تهیه و تولید می شوند تا چرخه فیلم کوتاه از تئوری به مرحله عملی برسد.