اخبارسیاسیگزارش

اروپا حامی ای که قربانی شد

بصورت معمول و در ادبیات رسانه‌ای جهان، شرق و مخصوصا منطقه غرب آسیا بواسطه حضور گروهک‌های تروریستی ای مانند داعش و جبهة النصرة، به عنوان قربانی می‌شود اما نکته مهم اینجاست که یکی از قربانیان اصلی تروریسم در حال حاضر قاطعا غرب و مخصوصا کشورهای اروپایی هستند.

This post is also available in: Arabic

غرب به واسطه‌ی نیاز شدید به نیروی کار فعال و همچنین وجود نسبی فضای باز سیاسی پذیرای طیف‌های مختلفی از مهاجرین از نقاط مختلف جهان است.

در این میان کشورهایی مانند هلند و دانمارک به راحتی پذیرای اشخاصی می‌گردند که به بهانه‌های مختلف و برای فرار از عدالت از کشورهای خود متواری شده و به اروپا آمده اند تا بهتر بتوانند به انجام اقدامات مخرب خود در پوشش پناهندگی کشورهای اروپایی ادامه دهند.

در این میان می‌توان به وجود گروهک‌های تجزیه طلب و تروریست وابسته به عربستان اشاره نمود که دستشان آغشته به خون ملت ایران است و در کارنامه خود فجایعی مانند حمله تروریستی ۳۱ شهریور ۹۷ در اهواز را دارند و با این وجود به عنوان مبارز سیاسی موفق به کسب اقامت کشورهای اروپایی می‌گردند.

این اشتباه استراتژیک برخی از کشورهای اروپایی در پناه دادن به این مجرمین باعث به خطر افتادن امنیت ملی این کشورها و همینطور به وجود آمدن حاشیه امن برای این عناصر مخرب در خاک آنان می‌گردد و باعث خواهد شد آنان بتوانند به راحتی به جاسوسی و اقدامات از پیش طراحی شده برای ضربه به منافع ملی سایر کشورها بپردازند.

یکی از این گروهک‌ها که به خوبی از این موقعیت برای اانجام اقدامات خرابکارانه حتی بر علیه کشورهای اروپایی بهره برده است گروهک تروریست و تجزیه طلب الاحوازی است که با حمایت عربستان به انجام فعالیت‌های تروریستی بر علیه ملت ایران می‌پردازد و در سال ۹۸ و در طی بازرسی‌های پلیس دانمارک و هلند از دفاتر این گروهک اسناد جاسوسی و خرابکاری این گروهک کشف و ضبط گردید و به همین علت تعدادی از اعضای این گروهک اکنون در بازداشت بسر می‌برند.

نکته قابل توجه این است که این کشورها با وجود چنین تجریه‌ی تلخ و ناگواری هنوز هم به پذیرش اشخاص و گروهک‌های تروریست به بهانه آزادی سیاسی ادامه می‌دهند و این امری است که در آینده می‌تواند خطرهای بیشتری را برای امنیت ملی این کشورها بیافریند.

 

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا