رهبرانقلاب:کارزار بین جبهه حسینی و جبهه یزیدی تمام نشدنی است
حضرت آیت الله خامنهای فرمودند: در زیارت عاشورا به امام حسین علیهالسلام عرض میکنید: انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم. کارزار بین جبهه حسینی و جبهه یزیدی تمام نشدنی است.
حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب در جمع دانشجویان عزادار اربعین در حسینیه امام خمینی(ره) پس از اقامه نماز ظهر به ایراد سخنرانی پرداختند.
رهبر انقلاب اسلامی در بین دو نماز در سخنانی با اشاره به زیارت عاشورا، کارزار میان جبهه حسینی و جبهه یزیدی را مستمَر و تمام نشدنی و در عین حال نحوه این کارزار را به تناسب شرایط و اقتضائات متفاوت خواندند و تأکید کردند: انقلاب اسلامی ایران، فرصت و میدان وسیعی را در مقابل جوانان گشوده است و باید از این فرصت، با برنامهریزی و شناخت صحیح وظیفه، اقدام لازم و بهموقع را در جهت اهداف عالیه انقلاب انجام داد تا زمینه پیشرفت و فلاح و رستگاری فراهم شود.
حضرت آیتالله خامنهای هدف از قیام امام حسین(ع) را مقابله با ظلم و جور خواندند و افزودند: شیوههای مقابله جبهه حسینی با ظلم و جور به تناسب شرایط متفاوت است، این مقابله در دوران شمشیر و نیزه به یک گونه است و در دوران اتم و هوش مصنوعی به گونهای دیگر، در دوران تبلیغات با شعر و قصیده و حدیث شیوه خاص خود را داشت و در دوران اینترنت و کوانتوم نیز شیوههای دیگری را باید به کار گرفت.
ایشان با اشاره به اینکه این وظیفه در دوران دانشجویی به یک گونه است و در دوران مسئولیت به گونهی دیگر، خاطرنشان کردند: مقابله جبهه حسینی با جبهه یزیدیان همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست بلکه باید درست اندیشید، درست سخن گفت، درست شناسایی کرد و وظیفه را شناخت و دقیق به هدف زد.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه اگر در این مسیر حرکت کردیم، زندگی معنا و هدف پیدا میکند، گفتند: جوانان باید دوران کنونی را که به برکت انقلاب اسلامی، میدان وسیعی در مقابل آنها گشوده شده است، قدر بدانند و با برنامهریزی و مطالعه و فکر صحیح که لازمه آن آشنایی با قران و تأمل در آن است، اقدام بهموقع انجام دهند.
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: این اقدام بهموقع، گاهی در محیط دانشگاه معنا پیدا میکند، زمانی در فضای اجتماعی و یا سیاسی لازم است و گاهی هم این اقدام، در راه کربلا و فلسطین و اهداف عالیه ضرورت پیدا میکند.
ایشان در پایان تأکید کردند: استفاده جوانان از این فرصت تاریخی، به معنای فلاح و رستگاری است و اگر از این فرصت استفاده و به وظیفه عمل نشود، نتیجه آن خسران خواهد بود.